太阳系星辰系列:海王星人[编号8]

<Mermaid.Flying.In.Sea>

海王星人和水星人同属一宗。却离奇分化。

我想要说的——已经在一个半月的时间里,消隐了。
因为记忆是不牢靠的,除非你用任何方式记录下来,而且还不做任何物理性修改。
因此真正的阐释在恰当的时间过后已经无望获得。
现在再看过来的时候,好像望着自己画的迷宫。
我有一个入口。
但其他所有的部分,却全都掩映在薄暮的后头。
所以,对于没有结果这样的结果来说,怎么样都只能是点点头面无表情地接受是吧。

其实在溃疡的控制下。
这几天我的脸都是这样扁平的。
没有波澜。

Advertisements

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: